VERSTAPPEN GEEFT GEHEIMEN NIET PRIJS: 'DAAR WIL IK NU NOG NIET OVER NADENKEN'

Na het eerste sprintweekend van 2024 in China, staat er voor de Grand Prix van Miami ook weer een sprintrace op het programma. De algemene aanname is dat Max Verstappen en Red Bull Racing ook daar over de beste papieren zullen beschikken, maar zo ver wil de kampioenschapsleider zelf nog niet gaan.

Verstappen kijkt niet te ver vooruit

Op het Shanghai International Circuit liet Verstappen wederom een dominant optreden zien. “Het was een goede, ja. We hebben als team goed werk verricht om de balans in de auto nog beter te maken dan aan het begin van het weekend”, vertelt de Nederlander na afloop van de Formule 1-race in China.

Gevraagd of er een reden is om aan te nemen dat we daar in Miami geen herhaling van zullen zien, houdt Verstappen de boot enigszins af. “Het is een compleet ander circuit met ander asfalt en andere banden, dus je weet maar nooit. We moeten proberen perfect te zijn, we moeten altijd proberen de beste afstelling voor de auto te vinden om prestaties te kunnen laten zien zoals we zondag hebben gedaan”, legt hij uit.

“Dus dat gaan we proberen, maar aan de andere kant wil ik er nu niet te veel over nadenken. We willen eerst wat tijd thuis doorbrengen en dan bereiden we ons voor zoals we altijd doen. Hopelijk is dat goed genoeg als we in Miami aankomen”, aldus de drievoudig wereldkampioen.

2024-04-24T06:04:55Z dg43tfdfdgfd